لینک خرید فایل{پروپوزال رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی}

لینک خرید فایل /پروپوزال رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی/ اِن وای|لینک خرید فایل|39022303|nyw42077053|دانلود پروپوزال رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی , پروپوزال آماده مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی , دانلود پروپوزال آماده رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی , نمونه پروپوزال آماده برای,,,
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان پروپوزال رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.



این فایل یک نمونه پروپوزال آماده و تکمیل شده رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، می‌ باشد که طبق اصول و استانداردهای پروپوزال نویسی نگارش شده است.
( مناسب برای درس روش تحقیق مقطع کارشناسی ارشد )

فهرست :
عنوان پروپوزال
جدول اطلاعات مربوط به اساتيد مشاور
جدول اطلاعات مربوط به پروپوزال
تعریف مساله
بیان مساله
اهداف تحقیق
سوال های اصلی تحقیق
پیشینه تحقيق
ضروت انجام تحقيق
فرضيه های تحقیق
روش انجام تحقيق
منابع تحقیق
و ...

در ادامه به بخشی از این پروپوزال می‌پردازیم:
هـ - بيان مسئله ( شامل تشريح ابعاد , حدود مسئله , معرفي دقيق آن , بيان جنبه هاي مجهول و مبهم , منظور تحقيق ).(حداکثر یک صفحه)
رنگها ، تر کیبات طبیعی و یا مصنوعی هستند که در صنایع غذایی با هدف خوش منظر سازی ، یکنواخت و متحدالشکل کردن فرا ورده های تولیدی ، در زمینه لازم را برای عرضه رقابتی فراورده های خوراکی در بازار فراهم میکنند . چنانچه هدف استفاده از رنگ ها ، مخفی کردن ، پوشاندن و نامحسوس جلوه دادن عیوب فراورده های تولیدی باشد ویا از آنها برای تقلبات در فراورده های غذایی استفاده شود ، به لحاظ قانونی جرم رخ داده است.(حسینی و همکاران 2 2009)
در نظر عامه رنگ و طعم غذا از ابزارهای تعیین کیفیت و مرغوبیت فراورده های غذایی هستند . رنگ مواد غذایی صرفا به منظور خوش رنگ تر کردن مواد غذایی استفاده نمی شود ، بلکه اساسا نمایانگر کیفیت بسیاری از اقلام غذایی از نظر سلامتی و بهداشت میباشد ، به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز رو به افزایش است . (پراتیما و سود رشان 3 ،2008) در حال حاضردر ایران هفت نوع رنگ مصنوعی خوراکی مجاز به استفاده در مواد غذایی هستند که توسط کمیته های استاندارد مواد غذایی مجاز شناخته شده است که عبارتند از : رنگ قرمز کارمویزین ، رنگ نارنجی سان ست یلو ، رنگ زرد کینولین یلو ، رنگ آبی برلیانت یلو ، رنگ آبی ایندیو گوتین ، رنگ قرمز آلورارد ، رنگ قرمز پونسیو. (کولینس4 ،1999)
کارمویزین از جمله رنگهای مصنوعی است که دارای رنگ قرمز است و طبق قوانین استاندارد کشور ما استفاده از این رنگ خارج از حد مجاز ممنوع میباشد . در برخی کشورهامثل بریتانیا ، نروژ ، ژاپن ، ایالات متحده و سوئد مصرف آن ممنوع میباشد . این رنگ موجب برخی واکنش های آلرژیک در انسان به خصوص در افراد حساس به آسپرین می شود . به طوری که در افراد حساس 15/0میلی گرم از این رنگ می تواند موجب بروز یک حمله حاد آسم شود همچنین موجب ایجاد فعالیت بیش از حد ( هایپر- اکتیویتی ) درکودکان میشود که این عملکرد ناشی از توانایی رنگ در آزاد سازی هیستامین از بازوفیل ها میباشد . این رنگ برای مصارف آرایشی ، بهداشتی ، غذایی و دارویی به کار میرود .کنترل مصرف رنگهای سنتزی ازاهمیت خاصی برخوردار است ، زیرا یکی از عوارض مصرف این گونه از رنگها این است که باعث افزایش بیش فعالی در کودکان میشود . امکان ایجاد حساسیت های پوستی (مثل کهیر یا علائم چشمان ورم کرده ) و یا ایجاد دردهای ناحیه شکمی و تشدید حساسیت افراد مبتلا به بیماری آسم نسبت به تنگی نفس را داشته باشد که این امر وظیفه موسسات استاندارد و سازمانهای کنترل مواد غذایی است . (کلینمن و همکاران 5 ، 2011 ) . مزیت رنگهای مصنوعی نسبت به رنگهای طبیعی : 1- رنگهای مصنوعی در برابرعوامل مخرب مثل نور و حرارت و دیگر عوامل محیطی پایداری بیشتری دارند . 2- به وسیله رنگهای مصنوعی طیف گسترده ای از رنگ ها رامیتوان ایجاد کرد . 3- رنگ های مصنوعی قدرت رنگدهی بالاتری دارند و برای رسیدن به رنگ دلخواه مقادیر کمتری از آن ها مورد استفاده قرار میگیرد . 4- رنگهای مصنوعی ارزانتر هستند و دسترسی به آنها راحت تر و سریع تر است . 5- رنگهای مصنوعی به صورت یکنواخت در محصول پخش میشوند و ازلحاظ ساختاری شفاف تر هستند . 6- رنگهای مصنوعی بدون طعم بوده و در محصولات غذایی طعم نامطلوبی ایجاد نمی کنند در حالیکه اغلب رنگهای طبیعی به همراه رنگ عموما یک نوع مزه خاص نیزدر غذا ایجاد میکنند. 7- رنگهای مصنوعی در سری تولیدات مختلف خصوصیات یکسان دارند در حالیکه خصوصیات رنگهای طبیعی بسته به منبع و محل تهیه آنها میتواندمتفاوت باشد . 8- خطر آلودگی های رنگهای طبیعی با فلزات سنگین ، علف کشها و باکتری های مختلف همیشه وجود دارد . (گریفیتس 7 ،2005 ونولت 8 ،2000) بحث ایمنی و مضرات رنگهای غذایی از سالها قبل مورد توجه بوده است .بیشتر رنگهای صنعتی در مقیاس گسترده ای مورد مطالعات سم شناسی قرار گرفته اند . با این وجود دیدگاههای مختلفی در مورد سمیت این ترکیبات وجود دارد بیشتر سوالات در رابطه با واکنش های افزایش حساسیت رنگهای آزو در حالت طبیعی و در حالتی که رنگ با محتویات غذایی در طول فرآیند تولید و ذخیره سازی واکنش داده است میباشد . در این حالت رنگهای آزر کمرنگ ویا بی رنگ شده و فراورده های فرعی از رنگ و ماده غذایی ایجاد میشود که میزان سمیت آن ها نا شناخته است . (نولت،2000)
طبق استانداردملی ایران به شماره 740 میزان دریافت قابل قبول روزانه رنگهای سنتتیک آزوروبین (کارمویزین ) تا 4 میلی گرم به ازاء هر کیلو وزن بدن میباشد ...

توضیحات مربوط به این پروپوزال :
- این پروپوزال کاملا استاندارد میباشد و مطابق اصول پروپوزال نویسی نگارش شده است
- مناسب جهت ارائه برای درس روش تحقیق مقطع کارشناسی ارشد.
- مناسب برای دانشجویانی که می‌خواهند با نگارش صحیح پروپوزال نویسی در مقطع کارشناسی ارشد آشنا شوند.
فرمت فایل : Word قابل ویرایش


مطالب دیگر:
🔗دانلود نقشه کامل طراحی معماری موزه آب همراه با رندرهای ۳max🔗کتاب کار و ارزشیابی لاک پشت🔗کتاب راهنمای عملی چابکی Agile Practice Guide🔗دانلود فایل Word تأثیر زندان نسبت به تکرار جرم🔗جزوه تایپ شده حقوق اداری 2🔗ارزيابي رابطه بين نسبت هاي مرتبط با قيمت معاملاتي با بازده سهام در شركتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار🔗دانلود فایل ورد Word بررسی الگوریتم‌های ‌مسیر‌یابی در شبکه‌های رادیوشناختی و ارائه روشی برای بهبود🔗دانلود پاورپوینت معرفی عناصر تشکیل دهنده فضاهای شهری از نظر کالبدی🔗کتاب کار و ارزشیابی حلزون🔗بهترین راهنمای سایت های کلیکی ایرانی و خارجی🔗جدیدترین اموزش ساخت تبلیغات نوتیفیکیشن🔗پاورپوینت درس دوم کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی ( سرگذشت دفتر من )🔗پاورپوینت درس سوّم کتاب علوم تجربی پایه چهارم ابتدایی ( انرژی ، نیاز هر روز ما )🔗دانلود فایل Word آثار حقوقي ازدواج غير قانوني بانوان ايراني با اتباع خارجي بر فرزندان آنان🔗مربع های شگفت انگیز (1)🔗مربع های شگفت انگیز (2)🔗پاورپوینت کامل یاتاقان و روغن کاری🔗بسته شگفت انگیز آموزش کسب و کار اینترنتی🔗دانلود فایل ورد Word اهلیت در معاملات ‌از منظر فقه فریقین🔗دانلود فایل ورد Word الگوریتم های تخصیص مجدد در گریدهای محاسباتی و ارائه یک الگوریتم کارا🔗کسب درآمد از اینترنت روزی 1/5 میلیون تومان تضمینی و تست شده🔗دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی بافرمت word🔗نمونه سوالات آزمون استخدامی شرکت نفت🔗نمونه سوالات استخدامی وکالت دادگستری🔗پروژه ارزیابی کار و زمان اجاق گاز